New

Meer afbeeldingen

Zero Shock Riem

Op voorraad

From: € 34,99
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

Denim - De lancering van de allereerste kleur binnen onze “Friday Collective” premium collectie

Schok absorberende hondenriem met onze Zero Shock Technology

Grootte         Lengte      

Singelband breedte

 Verkeers handvat
M 25" (64cm)  25mm  Nee
L 48" (120cm) 25mm Ja

DE NIEUWE GENERATIE VAN SCHOK ABSORBERENDE HONDENRIEM  

De Friday Collective is onze designer collectie met een primaire focus op ontwerp met de beste beschikbare materialen. In tegenstelling tot alles wat EzyDog in het verleden heeft gemaakt.

Een high tec schok absorberende singelband honden riem die echt werkt.

Wij hebben nauwkeurig een zeer veerkrachtig bungee systeem ontwikkeld dat plotselinge schokken van uw hond effectief absorbeert.

Verder is hij zacht, duurzaam en slijt niet.  

De Zero Shock riemen combineren ultiem comfort, controle en bescherming zonder af te doen in stijl en kwaliteit! 

 

 

 

ZERO SHOCK TECHNOLOGY

Zero Shock™ technology is het geavanceerde schok absorberende component in het midden van de riem dat de druk verzacht en verlicht voor zowel de eigenaar als de hond. 

 

SUPER ZACHT

Onze eigen gepatendeerde mix van super zachte, dubbel laags nylon zorgt ervor dat deze riem plezierig vast houdt.

We werken de riem af met een reflectieve rand voor veiligheid in het donker en een extra neopreen laag op het handvat.

 

VERKEERS VEILGEID

Dit extra handvat is gepositioneerd bij de halsband van uw hond zodat u snelle en veilige controle heeft wanneer dit vereist is.

Zero Shock Leash Features

    


KENMERKEN
  

 • Zero Schok Technologie om u te beschermen tegen plotseling rukken. 
 • Voorzien van een zachte Neopreen laag op het handvat.
 • Gemaakt van onze gepantendeerde Soft Touch Singelband
 • D-Ring accesoire
 • 'Verkeers veiligheid' handvat gepositioneerd aan het einde van de riem voor als u direct controle over uw hond moet hebben.

 

Retourbeleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog Europe website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog Europe website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. Het product dient binnen de afgelopen 60 dagen te zijn aangeschaft. Het product dient aangeschaft te zijn via www.ezydog.eu. Artikelen die niet voldoen aan deze criteria worden niet in behandeling genomen. 

 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns

   Scannerstraat 17
   1033 RV Amsterdam
   the Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Dit kan tot 2 maanden duren voordat dit op uw credit card afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed.  

 

Omruillen

Om een product om te ruilen kunt u het bovendstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt gecrediteerd op uw creditcard en de nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard

 

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accesoires 1 jaar garantie tegen materiele schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijt schade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected] 

 

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa

 

Geweigerde zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog Europe, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK