Uitje gepland met je hond? Je kunt jouw hond nu alle bijbehorende accessoires laten dragen met de Ezydog rugzak

Voor hond en mens is het belangrijk om een actieve levensstijl aan te houden. Een uitje is dan ook gezond en leuk voor beide. Ieder baasje weet dat het wat tijd en organisatie vergt, maar jij en je hond kunnen snel klaar zijn voor de buitenlucht. De plekken waar je hond van de lijn af mag, kunnen speciaal materiaal vereisen. Ezydog heeft een ideaal Chest Plate harnas die perfect gepaard gaat met een lijn en de Summit rugzak.

 Jouw hond kan nu alle honden accessoires dragen

Wanneer je met je hond erop uit gaat, vooral voor een lange periode in de buitenlucht, is water van essentieel belang. Jullie hebben beide hydratatie nodig. Tasjes voor het opruimen achter je hond zijn hier ook een must om te hebben. Daarnaast kun je er natuurlijk aan denken om wat hondenvoeding, -snoepjes en -speeltjes mee te nemen.

 Naast alle accessoires voor je hond neem je uiteraard wat water en eten voor jezelf mee. Dit kan zwaar worden om allemaal te tillen, aangezien je ook aan het wandelen en/of rennen bent. Maar met de hondenrugzak van Ezydog kun je jouw hond de lasten deels laten ontnemen. Je hond kan namelijk hiermee alle hondenaccessoires dragen en ook nog eens meer fysieke inspanning krijgen. Jouw hond krijgt dan ook de ruimte om zich te kunnen focussen op wat ze doet in plaats van alle omstandige afleiding. Dit zorgt ervoor dat honden minder aan de lijn zullen trekken.

 Zorg ervoor dat je je hond niet overbelast met zware items, maar een paar in de hondenrugzak stoppen is een goed idee. Zorg ervoor dat je hond eerst went aan een lege rugzak. Sommige honden hebben eerst een tijdje nodig voordat ze het idee, van het hebben van een extra zak op hun rug, leuk vinden. Voer, iedere keer wanneer de rugzak gebruikt wordt, meer items toe totdat ze gewend zijn aan gewicht. Zo kun je minder stressvolle uitjes plannen voor beide. Je hond van de lijn halen is gemakkelijk door de lijnhouder aan de de rechterzijde van de rugzak.

 EzyDog Summit backpack with two dogs

Vergeet de opvouwbare hondenbak niet

Zoals eerder vermeld is water belangrijk om mee te nemen tijdens wandelingen. Maar wie wilt er nou een groot bakje meenemen? Echter zijn deze vereist bij het geven van voeding en water aan je hond. De opvouwbare Ezydog kom is de perfecte oplossing voor dit probleem. De kleine en grote kom kan plat gevouwen worden en vastgemaakt worden aan het hond harnas, -halsband, -lijn of -riem met de ingebouwde haak. Je kan het uiteraard ook in de rugzak van je hond stoppen.

 EzyDog Fold A Bowl close-up

Vouw de kom eenvoudig uit, door de kom in de duwen, om je hond water en/of eten te geven. Het materiaal van de kom droogt snel, zo kun je het snel weer opvouwen en de wandeling voortzetten.

 Bekijk de Ezydog Summit Rugzak en andere accessoires voor jullie volgende uitje in de buitenlucht.

Dit bericht is geschreven in News op .