Meer afbeeldingen

Beaver Tail - Sterk hondenspeelgoed

Op voorraad

Vanaf: € 14,95
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

Een gooi en trek speeltje dat blijft drijven.

Voor een stevig, stoer hondenspeelgoed kan de EzyDog Beaver Tail niet worden overtroffen! Perfect voor het spelen en oefenen met grote en kleine honden. Vanwege het drijvende materiaal is de Beaver Tail zeer geschikt voor op het water!

 

 • Gebruikt voor lichaamsbeweging, als speelgoed om mee te nemen of voor een leuk touwspel
 • Een kern van massief schuim houdt de Beaver Tail als een dobber in het water
 • Stevig hondenspeelgoed voor water en land
 • Grootte opties: S, L

Retour Beleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog.nl website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog.nl website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns
   Bamfordweg 1
   NL-6235 NS Ulestraten
   The Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het bedrag op uw afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed. 

Omruilen

Om een product om te ruilen kunt u het bovenstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd op uw creditcard of bankrekening en de eventuele nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard.

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accessoires 1 jaar garantie tegen materiële schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijtschade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected]

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa.

Geweigerde Zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog.nl, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Klantenreviews

 • Algemeen oordeel
  Can't get them out of the pool... The dogs I mean
  Review by Steve, (Geplaatst op 07-05-2015)
  What a great product!!! I have 3 young dogs... all under 2 years and they love this toy. It's the 3rd 1 I've had to buy because all 3 wanted to swim around with their own. They are lasting really well and have the dogs living in the pool.
 • Algemeen oordeel
  Beaver Tail
  Review by Lucy, (Geplaatst op 13-01-2014)
  Have had 2 plays with the new Beaver Tail at the lake with our nearly 2 year old Rottie, who is not a big swimmer - currently a wader until it gets deep. Think the Beaver Tail will get him in there eventually. He also had heaps of fun dunking it under the water and waiting for it to rise back to the surface.. It's tough too!