New

Meer afbeeldingen

Road Runner Riem

Op voorraad

From: € 51,99
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

Denim - De lancering van de allereerste kleur binnen onze “Friday Collective” premium collectie

Hands free, schok absorberende hondenriem. Te gebruiken als standaard riem, of te dragen om uw middel.

GA ER OP UIT MET ONZE HANDS FREE HONDEN RIEM 

De Friday Collective is onze designer collectie met een primaire focus op ontwerp met de beste beschikbare materialen. In tegenstelling tot alles wat EzyDog in het verleden heeft gemaakt.

Met de Road Runner Riem heeft u uw handen vrij. Hij is schok absorberend en combineert de beste kenmerken van al onze andere riemen in 1 product.

Perfect voor iedereen met een actieve levensstijl en graag rent met hun hond.

 

 

 

BOORDEVOL KENMERKEN

Doormiddel van een handige gesp is de riem makkelijk te verstellen, zodat u hem op maat kunt instellen.

U kunt doormiddel van de gesp het handvat ook losmaken, zodat u de riem om uw middel of schouder kunt dragen, of als tijdelijke ketting kunt gebruiken.

In het handvat zit een D-ring en een cilinderslot, zodat u uw favoriete accesoires aan de riem kunt koppelen als u gaat hardlopen. 

 

ZERO SHOCK TECHNOLOGY

Om het uitlaten comfortabeler te maken, hebben wij de Zero Shock Technologie verwerkt in de Road Runner Riem, waardoor deze schokabsorberende eigenschappen heeft.

 

SUPER ZACHT

Gemaakt van onze eigen EzyDog mix van zachte singelband, waardoor het de meest comfortabele, sterkste en duurzaamste riem is op de huidige markt.

Het handvat is gevoerd met neopreen waardoor deze extra zacht aanvoelt.

Road Runner Features

KENMERKEN   

 • Te gebruiken als gewone honden riem of klik het handvat los om de riem om uw middel/schouder te dragen of om als tijdelijke ketting te gebruiken.
 • Door middel van een verschuifbare gesp kunt u de lengte naar behoren inkorten 
 • Zero Shock Technologie om plotselinge rukken te verzachten.
 • Gemaakt van EzyDog Soft Touch singelband en een neopreen gevoerd handvat.
 • D-Ring en cilinder slot voor het koppelen van accesoires

 

Retourbeleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog Europe website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog Europe website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. Het product dient binnen de afgelopen 60 dagen te zijn aangeschaft. Het product dient aangeschaft te zijn via www.ezydog.eu. Artikelen die niet voldoen aan deze criteria worden niet in behandeling genomen. 

 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns

   Scannerstraat 17
   1033 RV Amsterdam
   the Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Dit kan tot 2 maanden duren voordat dit op uw credit card afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed.  

 

Omruillen

Om een product om te ruilen kunt u het bovendstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt gecrediteerd op uw creditcard en de nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard

 

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accesoires 1 jaar garantie tegen materiele schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijt schade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected] 

 

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa

 

Geweigerde zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog Europe, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK