Meer afbeeldingen

Drive Auto Harnas - Hondentuig auto

Op voorraad

Vanaf: € 79,95
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

Een uitvoerig getest hondenharnas voor reisdoeleinden met de auto. De Drive Auto Harnas van EzyDog is de gemakkelijkste autoveiligheidsgordel voor uw hond. Zodra de hondenharnas volledig is afgesteld aan het formaat van uw hond, kan uw hond direct vastgemaakt worden aan uw auto.

Grootte    omtrek (cm)  
S 28-64  
M 38-86  
L 49-106  

CRASH GETESTE HONDEN AUTO HARNAS

Het Drive Harnas van Ezydog is een veiligheidsharnas voor uw hond in de auto.

 

  

VEILIGHEIDS GETEST VOERTUIG HARNAS

Dit auto veiligheidsharnas voldoet aan alle relevante verplichtingen conform de volgende standaarden

Australië (ADR69/00)

Europa (ECE R21)

USA (FMVSS 213)

 

HET BESTE HONDEN HARNAS VOOR AUTO RITTEN

U voert de autoriem simpelweg door beide singelband handvatten bovenop het harnas, klikt de autoriem in de sluiting van uw auto en u bent klaar voor de rit, Bekijk de korte video hieronder om te zien hoe gemakkelijk het is om de Drive Auto Harnas te gebruiken.

 

 

 

SIMPEL, EENMALIG PASSEN

U hoeft het harnas slechts eenmaal aan uw hond af te stellen. Daarna kan het harnas gemakkelijk aan en uit gedaan worden door middel van het Mag-Lok™ Instant Fit sluiting systeem;

 

OP DUURZAAMHEID ONTWIKKELT

Wij hebben enkel de sterkste materialen gebruikt van de hoogste kwaliteit. De Tri-glides zijn gemaakt van een Aluminium messing en dus licht, duurzaam en ongelofelijk sterk. Alle singelband is gemaakt van voertuig geteste auto riem singelband en de Crosslink™  technologie zorgt er voor dat dit harnas het ultiem is in kracht. Het borst plaat gedeelte is gevoerd en voorgevormd naar de borst van de hond voor comfortabele pasvorm

 

Drive Harness Features

 

KENMERKEN

 • Crashtest gecertificeerd
 • Snel, eenmalig passen
 • Mag-Lok™ Instant Fit sluiting systeem
 • Ergonomisch, voorgevormde borstplaat

 

VERZORG INSTRUCTIES

Inspecteer het harnas regelmatig voor eventuele beschadigingen en slijtage, waaronder:

 • Gerafelde/gescheurde singelband
 • Vervormd metaal
 • UV/Zon beschadiging
 • Losse stiksels
 • Kauw en bijtsporen

 

VERVANG HET HARNAS ALTIJD ALS DEZE BESCHADIGINGEN VERTOONT

Met milde zeep op de hand wassen en op een in de schaduw laten drogen

Op een droge plek bewaren, en niet in direct zonlicht

Grootte    Omtrek (cm)  
S 28-64  
M 38-86  
L 49-106  

Voor de optimale pasvorm meet u de omtrek van de hond. De omtrek heeft prioriteit bij het selecteren van de maat

De omtrek meet u van achter de voorpoeten romdom het lichaam

Met de juiste maat zit het harnas comfortabel bij de hond, maar niet te strak

Measuring girth of dog

Instructie video

1. Verstel en maak de singelband van de messing Tri Glide losser en plaats op de hond

2. Verstel beide singelbanden aan de voorzijde van de borst zodat deze stevig zitten. Pas en meet de lengte van de singelband zodat deze evenredig zitten. Herhaal bij de achterste omtrek singelband

How to fit Drive Harness

3. Vergrendel alle vier de singelbanden op hun plek door deze terug te voeren door de messing Triglide

4. Voer het uiteinde van de singelband onder de Singelband houder en plaats deze tegen de Triglide, Vouw de overgebleven singelband op en bevestig deze in de houder.

How to fit Drive Harness

5. Plaats het afgestelde harnas op de hond en positioneer deze in de auto. Haal de autoriem door beide handvatten en klik deze vast. De autoriem dient strak te zitten.

How to fit Drive Harness

Belangrijk: Zet de riemen niet te strak! Als u het harnas correct aandoet zit deze comfortabel strak, maar u moet met gemak twee vingers tussen de riemen en de hond kunnen doen

 

Retour Beleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog.nl website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog.nl website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns
   Bamfordweg 1
   NL-6235 NS Ulestraten
   The Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het bedrag op uw afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed. 

Omruilen

Om een product om te ruilen kunt u het bovenstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd op uw creditcard of bankrekening en de eventuele nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard.

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accessoires 1 jaar garantie tegen materiële schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijtschade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected]

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa.

Geweigerde Zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog.nl, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Klantenreviews

 • Algemeen oordeel
  My Dog is in Harness heaven!
  Review by Gerry, (Geplaatst op 26-10-2016)
  Just received the Drive Car Harness - what a fabulous product- our Murphy loves to go with us in the car and we previously struggled with getting his four bouncing legs into most harnesses!! The drive harness once adjusted is very easy to pop on - just the two front paws into the leg holes then up over the back and the magnetic fastener clips together - but do make sure it is snug not loose as he did back out of it when it wasn't fitted properly (luckily it wasn't outside!!) An absolute must for your dog and we humans safety in the car. Our Murphy is a 30 kg Samoyed and fitted into the large so it is easy to work out the size you need from the instructions on Ezydog website. We also tried it out as a walking harness and he loved it - our rambunctious boy actually walked beside us.
 • Algemeen oordeel
  Quality harness well worth the price
  Review by Kathy Z, (Geplaatst op 26-10-2016)
  I've been looking for a quality car restraint for a while now and was incredibly happy when Ezydog released one. The other two crash tested harnesses on market were either a poor fit or way out of my price range.

  My favourite thing about this harness is its adjustability. With a pug it can be hard finding a harness that fits but the design of this harness ensures it'll fit dogs of all sorts of sizes. The harness is also comfortable enough for my dog to sleep in, made of a good material, and super easy to put on.

  I have been really happy with my purchase and would recommend it to anyone who wants to travel safely with their pup.

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK