Reizen

Reizen

 

Hondreis - auto-zitborden, honden-auto-restrainten en zeteldeksels van EzyDog

 

 

geoptimaliseerd-veiligheidsgordel-bevestiging-diagram.jpg Als eigenaar van een hond zijn er weinig dingen spannender dan wanneer u uw puppy op de achterbank zet en een roadtrip over staatsgrenzen maakt. Zelfs een snelle trip naar de supermarkt of het winkelcentrum met uw hond als passagier kan zelfs een uitkomst zijn.

 

Maar tenzij u uw hond op de juiste manier vasthoudt wanneer u onderweg bent, kunt u hem of haar in ernstig gevaar brengen. In werkelijkheid moeten honden altijd worden vastgebonden als ze in auto's met hun baasjes rijden.

 

Natuurlijk is een normale veiligheidsgordel ontworpen voor menselijke passagiers en biedt deze niet de bescherming en het comfort die uw huisdier nodig heeft. Daarom hebben we een nieuwe lijn EzyDog-hondenautobeperkingen ontwikkeld om uw puppy veilig te houden als u achter het stuur zit. Onze veiligheidsgordels voor hondengordels zijn ontworpen met de behoeften van uw huisdier in gedachten en zullen hem of haar tijdens het varen op de weg gelukkig en gezond houden. Meer veiligheidsproducten voor hondenauto's.

 

ONZE HOOGWAARDIGE HONDENAUTOBEPERKINGEN ZIJN GEBOUWD VOOR BESCHERMING EN COMFORT

 

We worden routinematig gebombardeerd met smeekbeden van verschillende organisaties die ons vragen om onze veiligheidsgordel om te doen als we in de auto stappen, om ons veilig te houden in geval van een botsing. En als u van uw hond houdt, moet u hem of haar dezelfde bescherming bieden en uw harige vriend elke keer dat u een reisje in de auto maakt vastbinden.

 

Bij EzyDog zijn onze veiligheidsgordels voor veiligheidsgordels stevig en gemakkelijk vast te maken en maken elke rit met uw puppy een aangename ervaring. De honden veiligheidsgordels verkrijgbaar bij EzyDog zijn:

 

  • GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN - maak je geen zorgen over het uren spelen met een van onze hondenautobeperkingen voordat je je hond op de achterbank vastmaakt. Onze beveiligingssystemen zijn zeer eenvoudig te gebruiken en zullen u binnen enkele minuten op weg helpen.
  • COMFORTABEL - uw puppy zal amper merken dat hij vastzit en houdt hem stevig vast in de auto. Maak je geen zorgen over je pooch die wriemelt of blaft om los te komen - onze hondenautobeperkingen zijn buitengewoon comfortabel en zullen je puppy geen kwaad doen.
  • VEILIG - terwijl onze hondenautosteunen comfortabel zijn, bieden ze heel weinig ruimte voor uw puppy om zich te verplaatsen wanneer u op de weg bent. Met een van onze hondenriemen wordt uw hond veilig vastgemaakt als u op het gaspedaal slaat.
  • VERSTELBAAR en perfect voor alle honden - of u nu een Duitse Dog op uw achterbank of een kleine Bichon hebt, u kunt nog steeds een van onze hondenautobeperkingen gebruiken om hem op de achterbank van uw auto te laten staan.

Bovendien zijn onze hondenautosteunen ook instelbaar, waardoor u extra ruimte hebt voor groei als uw puppy opgroeit. Bovendien zijn onze hoofdsteunen gemaakt van hoogwaardige materialen die zo lang zijn gebouwd als u nodig heeft. De veiligheid en gezondheid van uw hond staat bij ons voorop. Daarom gebruiken wij alleen superieure materialen om uw huisdieren in uw leven in bedwang te houden.

 

KIES DE JUISTE AUTO-AUTOMAAT VOOR UW BEHOEFTEN VAN EZYDOG

 

Wil je dat je puppy stevig op de achterbank wordt vastgemaakt, met weinig ruimte om te kronkelen als je de weg raakt? Of geef je je harige vriend liever een beetje speelruimte en laat je hem of haar achterin lopen?

 

Bij EzyDog hebben we vandaag een beveiligingssysteem dat zeker aan al uw behoeften voldoet. Momenteel bieden we twee verschillende soorten beugels voor hondenwagens, zodat u kunt kiezen uit het volgende:

 

  • Veiligheidsgordel voor de veiligheidsgordel - deze traditionele hondenriem is bedoeld om uw hond stevig vast te houden, waar u ook bent. Deze geweldige autogordel kan eenvoudig aan de bestaande veiligheidsgordels van uw auto worden bevestigd en kan eenvoudig op de D-ring van uw hond worden bevestigd. Uw hond kan comfortabel blijven zitten of liggen terwijl hij veilig op de achterbank van uw auto vastzit.
  • KLIK Verstelbare autogordel - geef je je puppy liever een beetje extra ruimte om rond te dwalen op de achterbank van je auto? Als dat het geval is, overweeg dan om de CLICK verstelbare autoklem van EzyDog te krijgen. Deze schattige hond auto terughoudendheid klikt in de veiligheidsgordel en laat uw hond rondlopen op de bijgevoegde riem. Laat uw pup ronddwalen terwijl hij nog steeds de veiligheid en zekerheid biedt die hij of zij nodig heeft.

 

Neem geen nieuwe reis in de auto zonder een terughoudendheid voor uw hond. En voor een optie die aan uw behoeften voldoet, kunt u een veiligheidsgordel voor de hondengordel van EzyDog overwegen die uw pup veilig en beschermd houdt terwijl u de weg afrolt.

 

Veel speelplezier!

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK