New

Meer afbeeldingen

Quick Fit Harnas - Hondentuig

Op voorraad

From: € 31,99
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

Denim - De lancering van de allereerste kleur binnen onze “Friday Collective” premium collectie

De Quick Fit combineert de controle van een honden harnas met het gemak van een halsband. Elke riem slechts één keer aangepast te worden, doe daarna de EzyDog hondentuig om met één klik. Je ben nu klaar om de deur uit te gaan. Het is precies zo gemakkelijk als dat het klinkt. Het is een comfortabele en simpele hondentuig dat het zo goed als de hondenriem vervangt. De Quick Fit hondenharnas is ontworpen om knijpen en schuren te minimaliseren en is ideaal voor honden van alle formaten.

Grootte    Gewicht (kg)    Neck (cm)   Omtrek (cm)
2XS 2-3 23-38 30-38
XS 3-5 28-46 38-46
S 5-10 36-56 46-55
M 10-19 41-69 55-67
L 19-35 45-79 67-84
XL 35+ 52-90 56-97

SNEL EN GEMAKKELIJK HARNAS

De Friday Collective is onze designer collectie met een primaire focus op ontwerp met de beste beschikbare materialen. In tegenstelling tot alles wat EzyDog in het verleden heeft gemaakt.

Onze Quickfit hondenharnas is ontworpen voor comfort en controle van honden in alle maten. Omdat dit lichtgewicht een-klik harnas net zo makkelijk is als een halsband, wordt hij geliefd door hondeneigenaren en de honden zelf. Als je nu op zoek bent naar een hondentuig dat geschikt is voor sport of juist voor de veiligheid van een atletische hond, dan biedt de Quick Fit hondenharnas de ideale oplossing. Wanneer je honden klaar zijn om naar buiten te gaan, verspil geen tijd om hen in een lastige en oncomfortabel harnas te wikkelen. Klik de honden in een Quick Fit harnas en begin direct met ontdekken van de buitenwereld!

 

 

ZACHT EN COMFORTABEL

Dit hondenharnas is ontworpen voor het comfort van uw hond. Zacht neopreen drukt tegen de honden borst aan en we gebruiken Ezydog soft touch singelband op alle andere contact punten. Hij is zo vervaardigd om afknellen en schuren te minimaliseren. Doordat u met de Quickfit geen halsband nodig heeft, hebben we het harnas voorzien van een ID tag houder.

 

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Als u buiten op avontuur gaat met uw hond, dan is een harnas wat u ophoudt het laatste wat u wilt. Verspil geen tijd en energie om ze in een oncomfortabel en ingewikkeld harnas te manoeuvreren. Klik ze gewoon in het Quick Fit harnas en geniet samen ongelimiteerd van het buitenleven!

 

KENMERKEN:

 • Een klik met de gesp en klaar!
 • Neopreen omhult de borst riem voor extra comfort
 • Reflecterende stiksels voor veiligheid in het donker
 • RVS ring voor stevige bevestiging van de riem
 • Uniek pas systeem zorgt dat u de juiste maat heeft voor uw hond (zie 'maat instructies' tab)

 

Quick Fit Features

Grootte    Gewicht (kg)  Neck (cm)   Omtrek (cm)
2XS 2-3 23-38 30-38
XS 3-5 28-46 38-46
S 5-10 36-56 46-55
M 10-19 41-69 55-67
L 19-35 45-79 67-84
XL 35+ 52-90 56-97

Voor de beste maat meet u de omtrek van uw hond. De omtrek heeft prioriteit bij het kiezen van de maat

Meet de omtrek vanaf achter de voorpoten en om het lijf

Met de juiste maat moet het harnas comfortabel zitten en niet te stra

Measuring girth of dog

Instructievideo:

1. Maak alle riemen los, pas de borst riem aan door het neopreen opzij te halen en de klitteband aan te passen

2. Haal de kop van uw hond door het nek gedeelte

3. klik de omtrek riem samen.

4. Pas hem aan naar de maat van uw hond. Bij het aanpassen dient het rode veiligheids vlak in het klitteband verborgen te zijn bij alle aanpassingspunten.

Tip: Houd de nek riem losjes zodat de omtrek riem niet de poten van uw hond afknellen.

Belangrijk: Zet de riemen niet te strak! Als u het harnas correct aandoet zit deze comfortabel strak, maar u moet met gemak twee vingers tussen de riemen en de hond kunnen steken.

 

How to fit Quick Fit

 

Retourbeleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog Europe website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog Europe website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. Het product dient binnen de afgelopen 60 dagen te zijn aangeschaft. Het product dient aangeschaft te zijn via www.ezydog.eu. Artikelen die niet voldoen aan deze criteria worden niet in behandeling genomen. 

 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns

   Scannerstraat 17
   1033 RV Amsterdam
   the Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Dit kan tot 2 maanden duren voordat dit op uw credit card afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed.  

 

Omruillen

Om een product om te ruilen kunt u het bovendstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt gecrediteerd op uw creditcard en de nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard

 

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accesoires 1 jaar garantie tegen materiele schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijt schade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected] 

 

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa

 

Geweigerde zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog Europe, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK