Meer afbeeldingen

Micro DFD Hondenzwemvest - Zwemvest kleine hond / puppy

Op voorraad

Vanaf: € 32,95
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

De Ezydog DFD is een reddingsvest voor honden. Reflecteert in het donker, met een bevestigingspunt voor de riem en een handig handvat. Onze kleine hondenreddingsvesten zijn zo ontworpen dat de kleine hond nét zoveel plezier kan maken als de grotere honden. Deze ultra lichte en flamboyante zwemvesten zijn gemaakt om kleine honden hun natuurlijke zwempositie te behouden.

Maat Omtrek (cm)   Lengte (cm)
2XS 25-42 22-30
XS 30-50 25-34

Voor de beste pasvorm meet je de omtrek van de hond. Dit is het gebied achter de voorpoten, rondom het lichaam. Dit hondenzwemvest hoeft niet de gehele lengte van de hond te bedekken om effectief te zijn.

EEN REDDINGSVEST VOOR DE KLEINERE PUPS

De Micro DFD is het honden reddingsvest voor pups onder de 7kg. Leer uw hond zwemmen of geef ze dat beetje extra zekerheid in het water. Net zoals de standaard DFD zijn ook hier geavanceerde productie technieken gecombineerd met de beste materialen op de markt.

 

KLEINE HONDENZWEMVEST MET GROTE BEWEGINGSVRIJHEID

De Micro DFD is ontworpen en uitvoerig getest zodat deze uw hond zo ergonomisch en comfortabel mogelijk zitten. Onze unieke Ultra drijvend schuim is strategisch geplaatst rondom het vest om uw hond te allen tijde in zijn natuurlijke zwemhouding te houden. In tegenstelling tot andere vesten, hindert de DFD de natuurlijke bewegingen van uw kleine hond niet en kan makkelijk en snel bevestigd en losgemaakt worden.

 

 

KENMERKEN:

 • Ergonomisch handvat
 • Uniek ultra drijvend schuim zorgt ervoor dat uw hond altijd drijft
 • Gestoffeerde borst riemen
 • Supersterk
 • D-ring van nylon voor het vervoer van uw hond, of om deze ergens aan te bevestigen als dit nodig is
 • RVS D-ring - Roest niet!

 

Dog Life Jacket Features

 

DUURZAAM EN VEILIG

De riemen zijn verstelbaar voor een goede, comfortabele pasvorm en de felle kleuren van het hondenzwemvest houdt je hond zichtbaar waar hij ook speelt. De kleine clip op de reddingsvest is te gebruiken om vast te maken aan een hondenriem voor wanneer jullie aan land wandelen.

 

De veiligheid en plezier van uw hond is bij EzyDog topprioriteit. Daarom werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat onze zwemvesten zowel effectief als comfortabel zijn. Als je eenmaal de verstelbare riem hebt afgesteld aan uw hond, kun je hem eenvoudig aantrekken en uittrekken. Wanneer uw hond zich op zijn gemak voelt in het reddingsvest, zal hij het leuker vinden om hem te dragen!

Voor de beste pasvorm meet je de omtrek van de hond. Dit is het gebied achter de voorpoten, rondom het lichaam. Dit hondenzwemvest hoeft niet de gehele lengte van de hond te bedekken om effectief te zijn.

Measuring girth of dog

 

1. MAAK DE NEKRIEM LOS EN KLIK ALLE 3 DE GESPEN LOS

2. PLAATS DE DFD OP DE RUG VAN DE HONDEN EN BEVESTIG DE NEK GESP

3. POSITIONEER DE DFD ZO ZODAT DEZE HET GROOTSTE GEDEELTE VAN DE RUG BEDEKT. MAAK VERVOLGENS DE TWEE BORST GESPEN VAST. PAS DE GESPEN ZO AAN DAT DEZE COMFORTABEL STRAK ZITTEN.

4. PAS DE NEK RIEM ZO AAN DAT DEZE LOSJES ZIT (DE BORST RIEMEN HOUDEN DE DFD OP Z'N PLAATS)

TIP: HET DRIJVENDE GEEDEELTE VAN DE NEK RIEM HOEFT NIET DE COMPLETE NEK TE BEDEKKEN.

BELANGRIJK: ZET DE RIEMEN NIET TE STRAK! ALS U HET HARNAS CORRECT AANDOET ZIT DEZE COMFORTABEL STRAK, MAAR U MOET MET GEMAK TWEE VINGERS TUSSEN DE RIEMEN EN DE HOND KUNNEN STEKEN.

Measuring girth of dog

Retour Beleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog.nl website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog.nl website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns
   Bamfordweg 1
   NL-6235 NS Ulestraten
   The Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het bedrag op uw afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed. 

Omruilen

Om een product om te ruilen kunt u het bovenstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd op uw creditcard of bankrekening en de eventuele nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard.

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accessoires 1 jaar garantie tegen materiële schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijtschade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected]

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa.

Geweigerde Zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog.nl, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Klantenreviews

 • Algemeen oordeel
  Cats Too!
  Review by Kellie, (Geplaatst op 02-11-2013)
  We purchased an EzyDog DFD for our Rottweiler and loved it so much we thought we would get a couple of Micro XS for our cats. Our cats have always been ok swimmers but wearing the vest allows them to cruise around in the water more calmly then if they weren’t wearing a DFD or... in this case a CFD. We used the size and fitting instructions on the EzyDog website to choose the right size. Stylish on Rotties and ridiculously gorgeous on Moggies!

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK