Meer afbeeldingen

DFD Hondenzwemvest - Zwemvest hond

Op voorraad

Vanaf: € 39,95
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

De Ezydog DFD is een reddingsvest voor honden. Reflecteert in het donker, met een bevestigingspunt voor de riem en een handig handvat. Onze hondenzwemvesten combineren uitstekend drijfvermogen met de veelzijdigheid van het reddingsvestcomfort. Erkend als een van de beste hondenzwemvesten op de markt, houdt EzyDog je hond stijlvol met veel kleuropties voor je volgende reis naar het strand. 

Grootte    Omtrek (cm)  Gewicht (kg)  Lengte (cm)
XS 45-60 7-11 25-33
S 61-75 9-20 33-41
M 76-90 18-27 38-50
L 91-105 27-41 43-61
XL 106-120 41+ 51-66

Voor de beste pasvorm meet je de omtrek van de hond. Dit is het gebied achter de voorpoten, rondom het lichaam. Dit hondenzwemvest hoeft niet de gehele lengte van de hond te bedekken om effectief te zijn.

EEN ZWEMVEST VOOR UW HOND

De Doggy Flotation Device is ontworpen en uitvoerig getest om uw hond ergonomisch en comfortabel te passen. 

 

 

EEN HONDENZWEMVEST

Ons unieke Ultra Drijvend Schuim is strategisch geplaatst rondom het vest om uw hond te allen tijde in een natuurlijke zwempositie te houden.

In tegenstelling tot andere vesten, hindert de DFD de natuurlijke bewegingen van uw hond niet en kan makkelijk en snel bevestigd en losgemaakt.

 

EZYDOG DFD KENMERKEN:

 • Ergonomisch handvat
 • Uniek ultra drijvend schuim dat er voor zorgt dat uw hond altijd drijft
 • Gestoffeerde borst riemen
 • Supersterk
 • D-ring van nylon voor het vervoer van uw hond, of om deze ergens aan te bevestigen als dit nodig is
 • RVS D-Ring - Roest niet

 

Dog Life Jacket Features

 

HET ULTIEME REDDINGSVEST VOOR HONDEN

Innovatief design is waar EzyDog garant voor staat. Onze reddingsvesten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om ongeremd met je hond te kunnen spelen. Hierdoor blijft je hond veilig en comfortabel waar het ook rondzwerft. Ons Dog Flotation Device beschikt over drijvend materiaal, dat strategisch is geplaatst om uw hond te allen tijde in een natuurlijke, gemakkelijke zwempositie te houden. De stevige nylon D-ring zorgt ervoor dat je een hondenriem kunt vastmaken aan het vest.

 

PRESTATIES EN VEILIGHEID

Onze reddingsvesten voor honden worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat uw hond de meest ergonomische en comfortabele pasvorm krijgt. De gemakkelijk aan te passen neopreenbanden maken het aantrekken van het zwemvest een kwestie van seconden. Onze reddingsvesten voor honden belemmeren of beperken de natuurlijke beweging van uw hond niet, zodat in het water of aan land kunt spelen. Kies uit verschillende felle kleuren en patronen die bij uw stijl passen.

Bestel uw EzyDog DFD vandaag nog! Voor honden onder de 7 kilogram is er ons ​​Micro Doggy Floatation Device. Bekijk onze volledige serie zwemvesten voor honden.

EzyDog is trots op de hoogwaardige, comfortabele en veilige hondenproducten. Hondeneigenaren zijn erg blij met de lichte en comfortabele pasvorm van de EzyDog reddingsvesten.

Voor de beste pasvorm meet je de omtrek van de hond. Dit is het gebied achter de voorpoten, rondom het lichaam. Dit hondenzwemvest hoeft niet de gehele lengte van de hond te bedekken om effectief te zijn.

Bekijk voor honden onder de 7kg de Micro DFD

Measuring girth of dog

 

1. Maak de nekriem los en klik alle 3 de gespen los

2. Plaats de DFD op de rug van de hond en bevestig de nek gesp

3. Positioneer de DFD zo zodat deze het grootste gedeelte van de rug bedekt. Maak vervolgens de twee borst gespen vast. Pas de gespen zo aan dat deze comfortabel strak zitten.

4. Pas de nek riem zo aan dat deze losjes zit (de borst riemen houden de DFD op z'n plaats)

Tip: Het drijvende geedeelte van de nek riem hoeft niet de complete nek te bedekken.

Belangrijk: Zet de riemen niet te strak! Als u het harnas correct aandoet zit deze comfortabel strak, maar u moet met gemak twee vingers tussen de riemen en de hond kunnen steken.

Measuring girth of dog

Retour Beleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog.nl website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog.nl website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns
   Bamfordweg 1
   NL-6235 NS Ulestraten
   The Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het bedrag op uw afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed. 

Omruilen

Om een product om te ruilen kunt u het bovenstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd op uw creditcard of bankrekening en de eventuele nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard.

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accessoires 1 jaar garantie tegen materiële schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijtschade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected]

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa.

Geweigerde Zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog.nl, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Klantenreviews

 • Algemeen oordeel
  Happy Rottweiler!
  Review by Jascha Stas, (Geplaatst op 26-06-2019)
  Product werkt 100%, zeer veilig en gemakelijk! Het aandoen is in 3 sec. Gebeurd en de hond blijft zonder bewiging en extreme beweging mooi stabiel en boven water. De hond heeft dit direct door en geniet hier van! Onze hond is een water rat en kan nu met vollen teugen genieten in alle veiligheid! Maat afmetingen bij het product klopen! Gewoon je 4 voeter even opmeten! AANRADER!
 • Algemeen oordeel
  Easy Dog DFD
  Review by , (Geplaatst op 16-12-2015)
  Easy Dog DFD is fit for purpose and ensures comfort, buoyancy and stability while the dog is in the water. Using the DFD has increased our dogs confidence in the water allowing her to spend more time in the water with us. Thank you Easy Dog!
 • Algemeen oordeel
  Walter should have been born a fish!
  Review by Bobbie, (Geplaatst op 10-11-2015)
  He loves the water, but as a puppy he tires easily. With this product we can prolong the water festivities with the assurance that Walter is safe. Thank you Ezy Dog.
 • Algemeen oordeel
  Fur Kidz Resort - Happy to offer your product
  Review by Neridah, (Geplaatst op 21-08-2015)
  We lover Ezydog Flotation devices and are very proud to have them offered available to all customers swimming their dogs in our therapy pool. Keeping dogs safe while building their confidence and aiding their recovery. A great investment.
 • Algemeen oordeel
  A safe Jack Russell!
  Review by Susan, (Geplaatst op 11-06-2015)
  Our JR joins us kayaking occasionally and although she's an excellent swimmer we feel much happier knowing she is wearing her DFD! The grab handle on top is very useful, it's easy to put on/take off once adjusted. She was initially unsure of it but is now happy when wearing it.
 • Algemeen oordeel
  Best flotation vest on the market!
  Review by Gabby, (Geplaatst op 14-02-2015)
  I have a flotation device for both my jack russel and my poodle, and they have really helped to build their confidence around the water. The quality of the jackets themselves far surpasses any of the competitors designs and is well worth the investment!
 • Algemeen oordeel
  Dog vest
  Review by Ken, (Geplaatst op 22-04-2014)
  We bought this as a lifting device onto a boat and we were looking for product that would hold and support him when lifted. So far so good and the product looks well made and durable. He is over 30kg so wE needed something that would hold that weight. All good!
 • Algemeen oordeel
  Bravo, your idea it is very good
  Review by wicenuimewilk, (Geplaatst op 09-07-2013)
  Bravo, what phrase..., a brilliant idea


 • Algemeen oordeel
  Safe & Sexy Bulldogs
  Review by Jill Walsh, (Geplaatst op 16-02-2013)
  I got these for my 2 American Bulldogs, mainly because one of them has bad hips and knees. You can tell she feels safer and more supported with her DFD on. I reckon they are a fantastic way to have confidence that your best mate is well protected. Well Done EZY DOG. Thank You
 • Algemeen oordeel
  dolphin dog
  Review by Lou H for Rio, (Geplaatst op 27-12-2012)
  I bought a large red vest for our american staffy.
  She loves swimming but has hip displaysia so tires easily. With the DFD she can stay in the water longer and she seems to like it!

  It's a fabulous device and certainly does the trick. One suggestion - some small detachable floatation pieces that could be fitted to the straps on the underside for dogs with deep chests might be beneficial.
 • Algemeen oordeel
  Haven't used it yet
  Review by Kev, (Geplaatst op 06-12-2012)
  I bought Large a red vest for my Staffy, fits good and she likes to show off in it. By all accounts it will work to my expectations. But I will let you know if she sinks.
 • Algemeen oordeel
  DFD Non Bias Review
  Review by Kellie, (Geplaatst op 22-11-2012)
  We bought an x-large for our 9 month old (large) Rottweiler using the measuring chart provided. It fits perfectly with room to spare as he grows. Our dog is really excited to put it on, so it not only looks comfortable but must feel comfortable too. The design and materials are first class and we couldn’t be happier. He looks absolutely gorgeous in it (we chose red). Our dog is a good swimmer but needs a little extra support when he gets tired and refuses to get out from the water. His backside would sink and he would swallow water from not keeping his head high enough. The EzyDog DFD keeps his head above the water and gives his backside support to keep afloat, even when tired. I would definitely recommend this product to anyone looking for a flotation device.
 • Algemeen oordeel
  It Works
  Review by AJ, (Geplaatst op 21-11-2012)
  I bought this for my dog. Now he can swim as much as he wants or simple float. The DFD seems bulky but it really isn't. Comfortable for my dog and it's not restrictive to his movements..
  Strongly suggest this. I bought the small size for my Shit Tzu -X- JRT.

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK