Reddingsvesten

Reddingsvesten

 

Hondenzwemvesten van EzyDog

 

Zelfs als je hond een grote zwemmer is, is een reddingsvest voor honden een belangrijk stuk veiligheidsapparatuur voor honden dat elke eigenaar handig zou moeten hebben. Of het nu gaat om vermoeienissen of betrapt worden op kreupelhout, het water vormt een ernstig risico voor uw hond. Net als onze kinderen laten we onze honden niet zonder een in het water.

 

EEN HOND FLOTATIE-APPARAAT DAT U KUNT VERTROUWEN OP EZYDOG

 

Kwaliteit is belangrijk in elk product dat u gebruikt met uw hond, maar met een hondenlodebel kunnen de veiligheid en het egale leven van uw hond ervan afhangen. Al onze flotatie-apparaten voor honden bevatten de volgende kritische functies:

 

  • SUPERIEURE FLOTATIE - EzyDog hondenleven vesten geven uw hond 50% meer drijfvermogen in het water
  • REFLECTEREND - als de schemering begint te dalen, zorgen de reflecterende materialen ervoor dat andere mensen en watersporters uw hond duidelijk in het water zullen zien.
  • GEMAKKELIJK TE GRIJPEN - de handgreep bovenop onze reddingsvesten maakt het gemakkelijk om je hond snel en veilig op de boot of in het water te dokken en uit het water te halen.
  • VERSTELBARE - neopreen riemen zorgen ervoor dat de pasvorm perfect is om je man, ongeacht de omstandigheden, comfortabel en drijvend te houden.

 

WELK ELOYD DOG DOG-VEST IS PERFECT VOOR JE HOND?

 

  • DFD Dog Flotation Device - het traditionele Doggy Flotation Vest van EzyDog is een perfect reddingsvest voor grote of middelgrote honden.
  • Micro Doggy Flotation Device - speciaal ontworpen voor honden 15 pond en kleiner, het Micro Doggy Flotation Device houdt uw kleine man veilig en gelukkig in het water.

 

Veel speelplezier!

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK