Hondentuig, voor de actieve hond

Een hondentuig, heb jij het al weleens geprobeerd? Bij het woord hondentuig denken de meeste hondenbezitters aan het lopen met de hond voor de dagelijkse uitlaatbeurten. Met de ontwikkeling van het hondentuig als product zijn echter ook de toepassingen voor andere activiteiten met de hond toegenomen. Een stuk fietsen of een rit met de auto, situaties waarin een hondentuig wellicht nog belangrijker is om meer controle te hebben en je hond goed vast te kunnen zetten wanneer nodig. EzyDog heeft voor elke situatie het perfecte hondentuig voor jou en jouw hond.

Dog with Quick fit harnas in car

Quick Fit Harnas

Wil je er even snel op uit met je hond? Met het Quick Fit Harnas heb je een hondentuig in huis die  gemakkelijk is in het gebruik, in één klik zijn jij en je hond klaar om te gaan. Ideaal wanneer je geen tijd te verliezen hebt en geen onnodige energie wilt verspillen bij het omdoen van een ingewikkeld hondentuigje bij je hond.

Naast de eenvoud van het gebruik, vergelijkbaar met de normale halsband, springt dit hondentuig ook in het oog door de comfort. Het Quick Fit Harnas is ontworpen met neopreen, wat samen met de EzyDog soft touch singelband zorgt voor een zachte aanraking op de borst en andere contactpunten van de hond, geschikt voor elk formaat. Schuren en knellen wordt daarbij geminimaliseerd. Kortom, een hondentuig met comfort. Voor de hond, maar ook voor jou als hondeigenaar.

Chest Plate Harnas

De naam zegt het al, het Chest Plate Harnas is en hondentuig gericht op de borst van jouw hond. Met een aantal makkelijk verstelbare bandjes kan je het hondentuig vastmaken op een manier dat het vormt naar jouw hond en het voor elk formaat hond prettig aanvoelt. Dit comfort ontlast de nek van jouw hond volledig, waardoor het wandelen voor beide plezier geeft!

De Chest Plate Harnas wordt ook geleverd met een autogordel zekering, zodat je je hond veiliger mee kunt nemen wanneer je met de auto op pad gaat. Deze gordel is eenvoudig vast te maken aan het hondentuig, het kost dus geen enkele moeite je hond te installeren voordat je wegrijdt. Mocht er onverwachts toch iets gebeuren dan wordt de kracht met dit hondentuig over de borst van de hond verdeeld, een stuk veiliger ten opzichte van een halsband waarbij alle druk op de keel van jouw hond terechtkomt. Bekijk ook het Drive Auto Harnas voor de ultieme zekerheid voor jouw hond in de auto.

Convert harnas beach

Convert Harnas

Het Convert Harnas, ook wel het Urban Utility Harnas genoemd, is voor elke buitenactiviteit te gebruiken. Dit hondentuig is gericht op duurzaamheid en veiligheid. Duurzaam vanwege de roestvrije RVS D-ring en de polyester buitenkant. Veilig door het magnetische veiligheidshandvat wanneer je extra controle nodig hebt over je hond, bijvoorbeeld in het verkeer.

Uiteraard is ook dit hondentuig ontworpen met het comfort voor jouw hond in gedachten. De Convert Harnas geeft jouw hond wat extra steun aan de zijkanten, zodat de kracht niet alleen over de borst verdeeld wordt. De strips aan de zijkant kunnen ook worden gebruikt om onze zadeltassen te bevestigen, zodat jouw hondentuig ook als rugzak kan dienen, wel zo praktisch.

Drive Auto Harnas

Voor extra veiligheid voor jouw hond kies je het Drive Auto Harnas. Dit hondentuig is op alle verplichtingen en eisen getest en voldoet aan alle veiligheidsstandaarden. Met het Drive Auto Harnas stap je met een gerust de auto in, terwijl je hond veilig vastzit achterin. Het hondentuig moet één keer op jouw hond zijn afgesteld, daarna is het klaar voor langdurig gebruik. Eenvoudig in te stellen door de autoriem door de handvatten bovenop het hondentuig te halen en vast te klikken in de normale sluiten.

Zoals met alle producten van EzyDog is ook het Drive Auto Harnas ontwikkeld met producten van duurzame, hoogstaande kwaliteit. Tri-glides van aluminium messing, de singelband handvatten zijn gemaakt van de best geteste kwaliteit autoriemen. Uiteraard staat bij dit hondentuig comfort voor jouw hond ook voorop. Het gedeelte rond de borst is gevoerd van binnen en vormt zich naar jouw hond, de perfecte pasvorm voor iedere hond!  

Dit bericht is geschreven in News op .