Meer afbeeldingen

Track n Train - Hondenriem 5 meter

Op voorraad

Vanaf: € 23,95
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

Lange honden riem met rubbere grip singelband. Perfect voor het trainen van honden.

     Lengte          Materiaal      Breedte 
5m (16ft) LokGrip Singel 19mm

EXTRA LANGE TRAINING RIEM

Training Riem riem met rubbere grip in de singelband verwerkt. Ideaal voor het trainen van honden.

training leash features

 

RUBBERE LOKGRIP SINGLEBAND

Deze riem is gemaakt van onze eigen rubbere Lokgrip singelband, dit houdt in dat u de riem snel en comfortabel kunt vast pakken over de gehele lengte van de riem of er op kunt staan met uw voet. 

 

VERKEERS VEILIGHEID HANDVAT

Een extra handvat zit bij de halsband van uw hond in de buurt voor snelle en extra controle over uw hond als dit nodig is.

 

KENMERKEN: 

 • Rubber verwerkt in de singelband voor extra grip
 • Snap clip bekleed met koolstof
 • Een handvat om verstrengeling te voorkomen tijdens trainingen of lange afstands wandelingen  
 • Extra verkeers veiligheids handvat naast de halsband van uw hond

 

Retourbeleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog Europe website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog Europe website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. Het product dient binnen de afgelopen 60 dagen te zijn aangeschaft. Het product dient aangeschaft te zijn via www.ezydog.eu. Artikelen die niet voldoen aan deze criteria worden niet in behandeling genomen. 

 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns

   Scannerstraat 17
   1033 RV Amsterdam
   the Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Dit kan tot 2 maanden duren voordat dit op uw credit card afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed.  

 

Omruillen

Om een product om te ruilen kunt u het bovendstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt gecrediteerd op uw creditcard en de nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard

 

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accesoires 1 jaar garantie tegen materiele schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijt schade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected] 

 

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa

 

Geweigerde zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog Europe, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Klantenreviews

 • Algemeen oordeel
  Needs a clip on this leash
  Review by Tina, (Geplaatst op 11-12-2013)
  Although I like the length of this leash the only thing I wish it had was a clip fitted to the other end or even a handle? Maybe it's just me but it would make it a lot easier to tether my dogs if need be while out at the park or even to have control of them should I need to while during training. Which is where I wanted to use this particular product. Otherwise the length is great for what we need it for and the material fantastic! We have a chewer who tried to chew on it and couldn't get through it before we could pull her up on it in training. We found walking her at the beach was now a relaxing event. We can let her go in for a dip without us having to join her and we could retrieve her without all the hassle of waiting for her to come when she was ready not us.

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK