Meer afbeeldingen

Handy Riem - Handsfree hondenriem

Op voorraad

Vanaf: € 20,50
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

Houd uw handen volledig vrij met de Handy riem. U draagt hem als een handschoen en is aan te passen aan alle hand maten.

Houd uw handen volledig vrij met de Handy riem. U draagt hem als een handschoen en is aan te passen aan alle hand maten. 

HANDY RIEM 48"

Handy Leash Features

HANDY RIEM 15"

Handy Leash Features

HANDS-FREE HONDENRIEM

Met de Met de handige hondenriem van EzyDog hebt u uw handen vrij tijdens het wandelen. Hoe fantastisch is dat! Het volledig afstelbare handschoenonderdeel is makkelijk los te maken zodat elke maat hand erin past.

HONDENFITNESSACCESSOIRE 

De handige hondenriem maakt onderdeel uit van onze Runner's Collection en is ontworpen zodat we allemaal een actief leven kunnen leiden met onze viervoeters. Uitstekend om te hardlopen of te joggen met uw hond.

VOELT ZACHT AAN EN ZIT VOL MOGELIJKHEDEN

Het handschoenonderdeel is gemaakt van zacht neopreen en, zoals elke goede hardloopaccessoire, reflecterend voor uw veiligheid in het donker. De karabijnhaak voor zware lasten bij de Handy 15" is groot genoeg voor het bevestigen van elke bestaande hondenriem en getest op lasten tot wel 500 kg. En de Zero Shock™-technologie bij de Handy 48'' is het geavanceerde schokabsorberende component om de druk voor zowel baasje als hond op te vangen en te verminderen. Aan de hondenriem zit ook een D-ring, omdat u liever met lege zakken gaat hardlopen!

    

ONDERDELEN:

    

HANDY 48"

 • In lengte afstelbaar (90cm - 120cm)
 • Zero Shock'-technologie ter bescherming tegen plotselinge schokken 
 • Geschikt voor elke handgrootte
 • Reflecterend voor wandelen in het donker
 • Vervaardigd van zacht aanvoelend geweven band en neopreen lijn van EzyDog
 • D-Ring voor accessoires 

    

HANDY 15"

 • Lengte: 38cm
 • Grote karabijnhaakbevestiging
 • Geschikt voor elke handgrootte
 • Reflecterend voor wandelen in het donker
 • Vervaardigd van zacht aanvoelend geweven band en neopreen lijn van EzyDog
 • D-Ring voor accessoires 

 

Retour Beleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog.nl website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog.nl website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns
   Bamfordweg 1
   NL-6235 NS Ulestraten
   The Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het bedrag op uw afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed. 

Omruilen

Om een product om te ruilen kunt u het bovenstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd op uw creditcard of bankrekening en de eventuele nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard.

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accessoires 1 jaar garantie tegen materiële schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijtschade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected]

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa.

Geweigerde Zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog.nl, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Klantenreviews

 • Algemeen oordeel
  Highly reccommend
  Review by Marianne, (Geplaatst op 11-12-2015)
  This product is amazing ! So comfortable and easy to use. I have a 66kg French mastiff - he likes to pull so my hands can get very sore holding a leash - this took away all the pain of using a regular leash handle. Would very highly recommend this to anyone - it has a multiple of uses so get on to it , you wont regret it !
 • Algemeen oordeel
  Best item Yet
  Review by Jo, (Geplaatst op 04-02-2015)
  As I am in a power wheelchair, I either have to hook my dog lead to my waist or the chair itself, as trying to hold onto a leash caused all sorts of problems. But now I can just slip the handy leash on and have control of my dog and the chair at the same time.
 • Algemeen oordeel
  Ideal for athritic hands
  Review by Sharon, (Geplaatst op 16-01-2015)
  I love to take my dog for a walk but find it hard to keep my hand clenched to hold onto his leash. With the Handy Leash, I just slip it over the thumb and his weight keeps it nice and tight without having to close my hand. I have found that my fingers are no where near as sore tonight after our walk. I would highly recommend it for anyone who has arthritis or any other hand injury.

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK