Riemen

Riemen

 

Ezydog hondenriemen

 

Hondenriemen van EzyDog

 

Een hondenriem is dé directe verbinding tussen jou en je hond. Het moment dat je de riem uit de kast haalt, staat je hond te trappelen met jou door de buurt te lopen. Lichtjes trekken aan de riem tijdens een wandeling is vaak voldoende om je hond te doen vertragen of zelfs te laten stoppen. De hond is dan klaar om in jouw eigen tempo de wandeling te vervolgen. Een hondenlijn is zowel een middel om de veiligheid van je hond te waardborgen, alsmede een manier om met je hond te communiceren.

 

Ben je op zoek naar een hondenriem die je extra ondersteunt tijdens het rennen, bergbeklimmen of ondersteunen tijdens je ochtendwandelingen. Zorg er dan voor dat je vooraf goed rondkijkt binnen de online webwinkel van EzyDog. De producten van EzyDog zijn namelijk speciaal gemaakt voor uitstapjes buiten de deur. De producten van EzyDog zijn namelijk betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik, en bieden tevens bescherming en veiligheid voor honden van alle groottes.

 

WAAROM KIES JE VOOR EZYDOG VOOR AL JE HONDENRIEMEN?

 

De volgende keer dat je in het park rondloopt met de hond, let dan goed op alle verschillende honden en hun hondeneigenaren. Je zal ongetwijfeld veel verschillende dierensoorten aantreffen en een variatie van persoonlijkheden, op dezelfde manier als dat je verschillende hondenriemen zult aantreffen. Hoewel wij weinig kunnen zeggen over de kwaliteit en materialen die zijn gebruikt, kunnen we je wél beloven dat de riemen van EzyDog zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Volledig afgestemd op de behoeftes van jou en je hond. In plaats dat je genoegen neemt met een stuk leer of touw als riem, kies dan liever voor een product dat je vertrouwd. Onze riemen zijn veilig en betrouwbaar en zullen je voorzien van alles wat jullie nodig hebben.

 

EZYDOG HONDENRIEMEN BIEDEN KWALITEIT WAAR JE OP KAN VERTROUWEN

 

De hondenriemen en halsbanden die bij EzyDog verkrijgbaar zijn, zijn allemaal zorgvuldig gemaakt en met een precisie bedoeld om een product te maken van alleen de hoogste kwaliteit. Onze producten zijn perfect voor puppy's en honden in alle soorten en maten, en bieden een verscheidenheid aan verschillende voordelen. Perfect voor elk type hondeneigenaar. De hondenlijnen die je vandaag kunt kopen via EzyDog zijn:

 

  • VERSTELBAAR - we weten dat één maat niet altijd in alle opzichten past, daarom bieden wij hondenriemen die verstelbaar zijn naar elke wenselijke lengte. In lengte verlengen of de riem strakker aantrekken gebeurt in een handomdraai afhankelijk van jouw individuele behoeften.
  • COMFORTABEL - nooit meer de pijn voelen van het trekken door een riem. Wij geloven dat het lopen van je hond aangenaam en comfortabel moet zijn. De riemen van EzyDog is een weerspiegeling van deze filosofie.
  • WATERDICHT - zeg gedag tegen een natte en beschimmelde hondenlijn na goede zwemsessie. De riemen die wij aanbieden zijn waterdicht en speciaal ontworpen voor actieve honden die graag zwemmen en spatten in het modder.
  • KLEURRIJK EN STIJLVOL - voor veel hondenbezitters is de manier waarop de hond eruit ziet erg belangrijk. Daarom hebben we al onze hondenriemen ontworpen om uw hond de show te laten stelen in het park. Een blikvanger die andere honden jaloers maakt.
  • SCHOKABSORBEREND - nooit meer last van een gespannen schouder dankzij de hondenlijnen van EzyDog. Onze riemen zijn allemaal gemaakt met onze gepatenteerde Zero Shock Technology, waarmee de riemen kunnen uitrekken om zo de druk voor zowel de eigenaar als zijn of haar hond kunnen verlichten.

Je zult deze voordelen en zoveel meer aantreffen met een van de geweldige hondenriemen binnen de EzyDog webwinkel.

 

DE VERSCHILLENDE SOORTEN HONDENRIEMEN VOOR JOU EN DE HOND

 

Bij EzyDog hebben we een verscheidenheid aan hondenriemen die aansluiten bij de behoeften van jou en de hond. Of je nu van plan bent om door de stad te rennen of een wandeling naar de winkel wilt maken, we hebben riemen die geschikt zijn voor hardlopen en diverse schokabsorberende riemen.

 

Welke hondenriem past bij jou en je trouwe virend? Bij EzyDog, kun je kiezen tussen:

 

  • Zero Shock hondenriemen, deze geweldige lijn stretcht en verlicht de druk op jou en de hond, en is perfect voor routetritten buitenshuis. Deze lijn is gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen en is gemaakt om ultieme controle, comfort en bescherming van jou en de hond te garanderen.
  • Handloop collectie hondenriemen, hardlopers en hun actieve honden kunnen zich verheugen met de nieuwe Road Runner Riem die verkrijgbaar is bij EzyDog. Maak je nooit meer zorgen over je hond die uit de pas loopt met deze prachtige hardloopriem. Deze handsfree riem sluit om je middel en laat je concentreren op het rennen met je hond naast je. Met deze riem kun je je comfortabel genoeg voelen om zowel dag en nacht te gaan rennen, omdat het wordt geleverd met reflecterende vlakken om goed op te vallen.
  • Traininglijnen voor de hond, train je een gloednieuwe puppy of is je trouwe viervoer toe aan wat extra training? De EzyDog trainingslijnen in de Soft Touch-serie en multifunctionele riemen zijn perfect voor honden van elke maat;
  • Hondenriemen voor de kleine hond, perfect voor kleine honden met veel energie. Stevig genoeg om de dagelijkse dingen te kunnen doen terwijl je de riemen zowel modieus als functioneel genoeg zijn om overal naartoe te gaan. Bevatten alle functies van onze hoogwaardige riemen, maar gebouwd voor kleinere honden.
  • Zero Shock Couplers, heb je meer dan één hond om tegelijkertijd mee te lopen? De riem van de Zero Shock Coupler van EzyDog laat je met twee honden tegelijk lopen met onze gepatenteerde Zero-Shock-technologie.

 

Voor de hond die naar meer bewegingsruimte snakt door vaak aan de riem te trekken, overweeg dan de Zero Shock Extensies te kopen; een verlengstuk voor de EzyDog hondenriem dat wat extra ruimte bovenop al onze andere riemen toevoegt.

 

EZYDOG HEEFT DE JUISTE RIEM VOOR JOU

 

Bent je op zoek naar de perfecte hondenlijn om aan jouw behoeften te voldoen? Bekijk de hondenriemen die vandaag verkrijgbaar zijn bij EzyDog om jou en je huisdier een geheel nieuwe wandelervaring te bieden.