New

Express Harness - Hondentuigje

Op voorraad

Vanaf: € 29,95
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

Sportief hondentuig dat bewegingsvrijheid biedt voor alle honden. Aanpasbare vorm van het harnas en comfortabel voor alle honden.

Grootte    Omtrek (cm)  
XS 42 - 53  
S 52 - 66  
M 62 - 79  
L 70 - 90
XL 80 - 110
2XL 86 - 116

Een sportieve en gestroomlijnde harnas voor actieve honden.

De Express Harnas is een comfortabel hondentuig met een aantal handige functies met behoud van een gestroomlijnde en strak design. Dit harnas heeft een handgreep, bevat een D-ring bevestiging en reflecteert. Het harnas is gemaakt van stevige PP Webbing-materiaal met een extreem zachte buitenkant. Dit betekent dat het harnas zowel sterk en duurzaam is, alsmede uiterst comfortabel voor de hond.

Een harnas voor alle honden van alle formaten

Of je nu op zoek bent naar een harnas voor een kleine of een grote hond. De ergonomische pasvorm van de Express Harnas is geschikt voor honden van elk formaat.

De beste hondentuig voor hardlopen

Door de stroomlijning van dit hondentuig, is dit hondenharnas geschikt voor de meest behendige hond. De Contouring EVA voering zullen zich na verloop van tijd naar de vorm van uw hond vormen om het algehele comfort van het harnas te vergroten. Hierdoor hou je controle over de hond en waardoor wandelingen worden vergemakkelijkt.

KENMERKEN:

 • Ergonomisch design voor een comfortabele pasvorm
 • Voldoende aanpasmogelijkheden voor elke hondenformaat
 • Gemakkelijk af te doen met plastic gespen
 • Handvat om de hond goed te kunnen controleren
 • Reflecterende stof voor de veiligheid in het donker
 • D-ring aansluiting voor evntuele accessories
 • Gemaakt van PP webbing-matriaal wat zowel zacht en stevig is

1. PAS DE BORSTSLUITING AAN VIA DE METALEN HOUDER EN BEVESTIG DEZE MIDDELS KLITTENBAND

2. PLAATS HET HARNAS OVER DE KOP VAN DE HOND

3. PAS DE MIDDEL AAN OP MAAT VAN DE HOND

4. SLUIT DE MIDDEL VAST

Meet voor de beste pasvorm de omtrek van de hond. Omtrek heeft prioriteit bij het selecteren van een maat.

De omtrek van de middel is het gebied achter de voorpoten en rond het lichaam

Het harnas heeft de juiste maat wanneer het harnas goed om de hond zien en niet te strak

Measuring girth of dog

Retour Beleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog.nl website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog.nl website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns
   Bamfordweg 1
   NL-6235 NS Ulestraten
   The Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het bedrag op uw afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed. 

Omruilen

Om een product om te ruilen kunt u het bovenstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd op uw creditcard of bankrekening en de eventuele nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard.

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accessoires 1 jaar garantie tegen materiële schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijtschade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected]

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa.

Geweigerde Zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog.nl, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel