New

Crosscheck Hondenharnas

Op voorraad

Vanaf: € 19,95
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

Het Crosscheck-harnas is perfect voor honden die trekken of in training zijn.

Een siliconen nekvoering maakt het harnas zacht voor de nek van de hond, terwijl het de stabiliteit behoudt, wat de ontsnappingsbestendige configuratie van het harnas complimenteert.

Grootte   Omtrek (cm)  
XS 30 - 41  
S 38 - 52  
M 49 - 64  
L 55 - 74
XL 66 - 92

Harnas tegen trekken

Het EzyDog Crosscheck Harness is het perfecte hondentuig voor honden die trekken of in training zijn. In plaats van druk uit te oefenen op de nek van de hond gebruikt het Crosscheck-harnas ons gepatenteerde borstomtrek controlesysteem om het trekken te verlichten.

 

 

We weten dat hondentraining complex kan zijn dus hebben we ons erop gericht om dit hondentrainingsharnas gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken. Plaats eenvoudig de voorste lus over het hoofd van de hond, voer de achterste borstband rond de borst van de hond en maak de plastic gesp vast. Eenmaal aangebracht biedt het borstomtrek controlesysteem controle en comfort voor zowel de hond als de eigenaar.

 

Het veiligste hondentuig

De achtvormige configuratie zorgt ervoor dat het harnas altijd stevig om het lichaam van de hond past en is getest op ontsnappen. Dit maakt het Crosscheck hondenharnas het beste harnas voor kleine, middelgrote en grote honden waarvan bekend is dat ze in het verleden ontsnapten aan harnassen voor honden.

 

Het beste hondentuig voor kleine, middelgrote en grote honden

Het Crosscheck-harnas is ontworpen met alle honden in gedachten - kleine honden, middelgrote honden, grote honden. Het past op alle hondenrassen en is geschikt voor puppytraining. Het Crosscheck-harnas is perfect voor nieuwe hondeneigenaren die op zoek zijn naar een harnas om te helpen bij hun trainingsproces.

 

Het hondentuig voor honden in training

Met de meerdere bevestigingspunten voor de riem kunt u tijdens het lopen snel wisselen tussen standaard lopen en trainen. Het Crosscheck-harnas is gemaakt met comfort en kwaliteit in het achterhoofd, met een met siliconen gevoerd nekgedeelte en een constructie van hoogwaardig nylon.

EIGENSCHAPPEN:

 • Omtrekcontrolesysteem
 • Dubbele roestvrijstalen D-ringen
 • Escape Proof
 • Gemakkelijke pasvorm figuur 8 configuratie
 • Voldoende aanpassing voor elke hondenmaat
 • Gemakkelijk aan en uit te trekken met plastic gespen

1. Plaats de voorste lus (sectie met siliconen voering) over het hoofd van de hond

2. Maak de gesp aan de zijkant los en voer de achterste singelband rond de singel van de hond

3. Sluit de gesp aan de zijkant weer aan en draai hem vast totdat hij goed vastzit, maar niet te strak (een of twee vingers tussen de omsnoeringsband kunnen passen is ideaal).

Meet voor de beste pasvorm de omtrek van de hond. Omtrek heeft voorrang bij het selecteren van een maat.

De singel is het gebied achter de voorpoten en rond het lichaam.

Correct aangebracht, het tuigje moet goed om de hond zitten en niet te strak.

Measuring girth of dog

Retour Beleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog.nl website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog.nl website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns
   Bamfordweg 1
   NL-6235 NS Ulestraten
   The Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het bedrag op uw afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed. 

Omruilen

Om een product om te ruilen kunt u het bovenstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd op uw creditcard of bankrekening en de eventuele nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard.

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accessoires 1 jaar garantie tegen materiële schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijtschade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected]

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa.

Geweigerde Zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog.nl, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK