Meer afbeeldingen

Hondenautogordel - Autogordel hond

Op voorraad

€ 8,95
Prijs incl. BTW

Snel overzicht

We houden van onze huisdieren en veiligheid in de auto is nu vergemakkelijkt met de hondenautogordel van EzyDog dat voor elk formaat hond gemaakt is. De autogordel is te gebruiken in combinatie met je hondentuig, om er zeker van te zijn dat je hond veilig achterin zit. In sommige landen is een autotuig verplicht omdat de hond zo de bestuurder niet kan hinderen tijdens het rijden. Het houdt op deze manier de hond een vaste plek in de auto

DE BESTE AUTOGORDEL VOOR DE HOND OP DE MARKT

 

Een rondrit kan enorm gezellig zijn, maar niet wanneer de hond door de auto klimt! Verminder de afleiding door toedoen van de hond met onze hondenautogordel. Door de hondenautogordel vast te maken aan de harnassen van EzyDog én aan de reguliere autogordel te bevestigen, houd je jouw hond op één plek. De hond heeft nog de mogelijkheid om comfortabel te zitten of te liggen.

 

Een dagje weg met de hond of naar het park wordt je zo een stuk makkelijker gemaakt. De hondenautogordel van EzyDog is een uitstekende match met de QuickFit Harnas van EzyDog. Neem geen ritten meer met de hond op schoot en bestel je hondenautogordel direct!

 

WAARSCHUWING: Bij een auto-ongeluk voorkomt dit product geen letsel bij de passagier of de hond.

 

Let op: Dit product is ontworpen om in combinatie met de harnassen van EzyDog te gebruiken. Om zo afleiding van de bestuurder door de hond te verminderen en de hond op één vaste plek te houden in de auto. Inspecteer het hulpstuk op slijtage of scheuren. NIET GEBRUIKEN ALS DEZE BESCHADIGD IS.

 

dog car restraint features

 

KENMERKEN:

 

 • Bevestig uw hond aan de D-ring van EzyDog Quick Fit, Chest Plate of Convert Harness! (* Niet voor gebruik met de DRIVE-harnas)
 • Bevestig eenvoudig aan de bestaande veiligheidsgordels van uw auto
 • Houdt uw hond op zijn plaats en beperkt de afleiding van uw auto tot het minimum
 • Laat uw hond comfortabel zitten of liggen
 • Deze hondengordel past op elke maat hond. Als je de voorkeur geeft aan extra instelbare lengte, probeer dan de CLICK verstelbare auto bevestiging
 • Kleur: zwart
 • One Size Fits All

Retour Beleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog.nl website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog.nl website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns
   Bamfordweg 1
   NL-6235 NS Ulestraten
   The Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het bedrag op uw afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed. 

Omruilen

Om een product om te ruilen kunt u het bovenstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd op uw creditcard of bankrekening en de eventuele nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard.

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accessoires 1 jaar garantie tegen materiële schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijtschade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected]

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa.

Geweigerde Zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog.nl, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK