Drie basisaccessoires die elke hondeneigenaar moet hebben

Alle hondenbezitters weten exact welke producten en accessoires ze nodig hebben. Nieuwe hondeneigenaren zijn vaak nog niet op de hoogte van alle handige producten die er op de markt te vinden zijn. Hieronder een overzicht van de drie belangrijkste hondenproducten het leven als hondeneigenaar een stuk makkelijker maken.

Hondenriemen

Welke hondenlijn je nodig hebt, hangt af van jou en je huisdier. We raden aan om een hondenriem te gebruiken die voor jou handig is in gebruik, en zowel comfortabel zit voor de hond. Je zult bijvoorbeeld een veel langere lijn willen gebruiken voor een grote hond dan een kleine. Trainriemen zijn er bijvoorbeeld speciaal voor gemaakt om je hond te leren lopen zonder te trekken. Als uw hond doorgaans hard aan de hondenriem trekt, dan is de Cujo schokabsorberende hondenlijn van EzyDog ideaal om de schokken op te vangen.

Voor hondenbezitters met meer dan één hond, kun je met behulp van een extensie met meerdere honden tegelijkertijd lopen. Daarnaast kun je samen met de multifunctionele Vario 6 de riem aan twee verschillende lengtes aanpassen. Zo kun je de honden riem op twee verschillende lengtes gebruiken. Dit maakt het mogelijk om handsfree met twee honden tegelijk te lopen. Dit allemaal zonder extra extensies en zonder het probleem verstrikt te raken.

Halsbanden en harnassen

De standaard halsband is altijd een basis accessoire om bij de hand te hebben. Zorg ervoor dat het type dat je kiest comfortabel zit voor de hond. Zoals een halsband gemaakt van neopreen of zacht nylon. Let goed op halsbanden die snel afkunnen met stevige ringen die niet snel kunnen breken of roesten. De Checkmate halsband is ideaal voor het trainen van puppy's. Maar het is belangrijk om ze alleen tijdens de training te gebruiken. Een hond met een correctie halsband in martingale stijl mag nooit alleen blijven voor zijn eigen veiligheid.

De beste harnassen voor honden kunnen meer controle bieden voor het trainen en lopen met jouw hond. Ze kunnen de wandeling comfortabeler maken voor zowel jou als jouw huisdier. EzyDog's Quick-Fit harnas is een geweldige oplossing die de druk van de hals van uw hond wegneemt. Voor honden die echt trekken, kan een harnas met borstplaat het trekken onmoedigen. De Convert Harnas is geweldig voor honden die in de vrije natuur met hun baasjes vuil worden. De harnas is bestand tegen rouge en wilde bewegingen van de hond.

Honden veiligheidsgordel terughoudendheid

Voor de veiligheid van jou en je hond is een comfortabele veiligheidsgordel een must. Hierdoor blijft je huisdier op de achterbank en wordt voorkomen dat hij in je schoot kruipt. Kies uit een lus die wordt bevestigd aan een harnas waar je veiligheidsgordel doorheen schuift, of een kliksluiting die in de gordelontvanger van je auto klikt. Beide laten een ruime bewegingsvrijheid in tact terwijl het de hond op zijn plaats houdt in de auto voor ieders veiligheid.

Dit bericht is geschreven in News op .