New

Meer afbeeldingen

DFD X2 Boost Hondenzwemvest - Reddingsvest hond

Op voorraad

Vanaf: € 59,95
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

- Extra functies

- Superieur comfort

- Slank lijnontwerp

- Nieuwe kleuren

Grootte    Omtrek  (cm) 
XS 45-55
S 56-65
M 66-75
L 76-85
XL 86-105

Voor de beste pasvorm meet je de omtrek van de hond. Dit is het gebied achter de voorpoten, rondom het lichaam. Dit hondenzwemvest hoeft niet de gehele lengte van de hond te bedekken om effectief te zijn.

De beste zwemvesten voor honden in Europa zijn nog beter geworden

De EzyDog DFD X2 Boost is de tweede generatie van ons best verkopende reddingsvest voor honden, de DFD. Dit nieuwe ontwerp biedt dezelfde mate van flotatie, met een meer gestroomlijnde ergonomische pasvorm. We weten dat we nooit compromissen moeten sluiten als het gaat om de veiligheid van onze huisdieren, dus gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit materialen in al onze zwemvesten voor honden Of u nu uw hond leert zwemmen of het gewoon als veiligheidsmaatregel gebruikt, de DFD X2 Boost helpt uw ​​hond om veilig rond en in het water te blijven.

 

 

Een zwemvest voor honden ontworpen voor functionaliteit, veiligheid en comfort

De DFD X2 Boost beschikt over een uniek, vast hals instelsysteem, dat slechts eenmaal hoeft te worden aangepast. De vaste kraag op de DFD X2 Boost behoudt te allen tijde dezelfde positionering, maar biedt nog steeds voldoende afstelling. Alle banden bevinden zich binnen de nek riem, wat betekent dat er geen lossebanden zijn die uw hond irriteren.

 

Het Ultra-Buoyant schuim is strategisch geplaatst rond het vest, inclusief het gedeelte onder de buik van de hond. Hierdoor blijft uw hond te allen tijde rechtop en in een natuurlijke zwempositie. In tegenstelling tot andere vesten hindert de DFD de natuurlijke beweging van uw hond niet en kan deze eenvoudig en snel worden bevestigd / verwijderd.

 

Nieuw hondenzwemvest met nieuwe functies

Een reddingsvest dat op het lichaamstype van de hond past, stelt hen in staat om met vertrouwen te zwemmen en vrijer te rennen. De geometrie van de DFD X2 Boost is zorgvuldig ontworpen om comfortabel rond elk type hond te passen, met panelen die zijn ontworpen om te passen naar de vorm van de romp van een hond.

Een neopreen handvat bevindt zich aan de bovenkant van het zwemvest voor snelle controle over uw hond. Reflecterende biezen worden overal gebruikt voor extra zichtbaarheid 's nachts. De revolutionaire halsverstelling bevat drijvend schuim om het hoofd van uw hond boven water te houden.

Voor de ultieme zichtbaarheid als de hond in het water is, bevindt zich aan de achterkant van het zwemvest een licht bevestigingspunt dat speciaal is ontworpen voor de bevestiging van onze volledig waterdichte Adventure Lights

 

Waarom een ​​hondenzwemvest kopen?

Een zwemvest voor honden heeft verschillende hoofddoelen. Recreatief voor honden die veel in en rond het water verblijven of voor eigenaren die hun honden op boten nemen. Het is ook geweldig voor honden die moeite hebben om te zwemmen en wordt aanbevolen voor gebruik in Hydrotherapie revalidatie.

 

Kenmerken:

- Gestroomlijnd, ergonomische pasvorm - Afgezien van het aanbieden van meer drijfvermogen, versmalt het ook voor de hond veel effectiever

- Schuim wordt veel gelijkmatiger verdeeld, waarbij schuim ook onder de buik van de hond komt

- Revolutionaire kraagverstelling - Een vaste kraag die nog steeds maximale aanpassing en drijfvermogen aan hals en hoofd van de hond mogelijk maakt

- Neopreen handgreep - Een comfortabel handvat die tevens fungeert als houder voor de nekverstelling

- Duurzaam 1680 denier nylon - Extreem sterk en gemakkelijk te reinigen, met een tuinslang of weken in zoet water verwijdert al het zout

- Reflecterende biezen voor hoge zichtbaarheid - Uitstekend voor veiligheid s ’nachts, vooral op boten

- Bevestigingspunt voor veiligheidslicht

- Nieuwe stijl van D-ring die extreem duurzaam is.

Dog Life Jacket Features

Grootte    Omtrek (cm) 
XS 45-55
S 56-65
M 66-75
L 76-85
XL 86-95

Voor de beste pasvorm meet je de omtrek van de hond. Dit is het gebied achter de voorpoten, rondom het lichaam. Dit hondenzwemvest hoeft niet de gehele lengte van de hond te bedekken om effectief te zijn.

Measuring girth of dog

 

Retour Beleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog.nl website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog.nl website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns
   Bamfordweg 1
   NL-6235 NS Ulestraten
   The Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het bedrag op uw afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed. 

Omruilen

Om een product om te ruilen kunt u het bovenstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd op uw creditcard of bankrekening en de eventuele nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard.

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accessoires 1 jaar garantie tegen materiële schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijtschade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected]

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa.

Geweigerde Zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog.nl, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK