Alles over het fietsen met de hond

Fietsen met je hond is een geweldige manier om fit te blijven. Ideaal als je hond veel energie heeft. Voordat je de hondenriem uit de kast pakt en op de fiets stapt, zijn hieronder een paar vragen die je beantwoord moet hebben.

Lees verder

Dit bericht is geschreven in News op .

Waarom een hondenriem een vereiste is

Een goede training met een hondenriem is een van de eerste stappen om een ​​gehoorzame gezelschapsdier te hebben. Zodra uw hond rustig aangelijnd naast je loopt, hebt je al veel gehoorzaamheidsproblemen opgelost. Aan de hondenriem leunen of andere honden of mensen achterna te rennen, zijn enkele problemen dat een training met goede hondenriem kan oplossen.

Lees verder

Dit bericht is geschreven in News op .

Drie basisaccessoires die elke hondeneigenaar moet hebben

Alle hondenbezitters weten exact welke producten en accessoires ze nodig hebben. Nieuwe hondeneigenaren zijn vaak nog niet op de hoogte van alle handige producten die er op de markt te vinden zijn. Hieronder een overzicht van de drie belangrijkste hondenproducten het leven als hondeneigenaar een stuk makkelijker maken.

Lees verder

Dit bericht is geschreven in News op .

Hondentuig, voor de actieve hond

Een hondentuig, heb jij het al weleens geprobeerd? Bij het woord hondentuig denken de meeste hondenbezitters aan het lopen met de hond voor de dagelijkse uitlaatbeurten. Met de ontwikkeling van het hondentuig als product zijn echter ook de toepassingen voor andere activiteiten met de hond toegenomen. Een stuk fietsen of een rit met de auto, situaties waarin een hondentuig wellicht nog belangrijker is om meer controle te hebben en je hond goed vast te kunnen zetten wanneer nodig. EzyDog heeft voor elke situatie het perfecte hondentuig voor jou en jouw hond. Lees het in onze blog. 

Lees verder

Dit bericht is geschreven in News op .