Meer afbeeldingen

SnakPak Snoep Tas - Beloningstasje hond

Op voorraad

Vanaf: € 29,95
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

Tas voor hondensnoepjes met magnetische sluiting voor snel en makkelijk gebruik.

TAS VOOR HONDENSNOEPJES MET MAGNETISCHE SLUITING VOOR SNEL EN MAKKELIJK GEBRUIK

De EzyDog Snakpak is de perfecte snoepjes tas voor training en het belonen van uw viervoeter.

    

 

 

 

SNEL EN GEMAKKELIJK

De magnetische sluiting geeft u simpele en snelle toegang tot de snoepjes. Met een inhoud van 650ml is er voldoende ruimte voor genoeg snoepjes voor enkele dagen!  

 

OP 2 MANIEREN TE BEVESTIGEN

Bevestig hem om uw middel met de aan te passen riem of gebruik de twee riem haken aan de achterkant van de tas.     

Dog Life Jacket Features


KENMERKEN:
  

 • Magnetische sluiting
 • Te bevestigen om uw middel met een singelband riem of via de riemhaken
 • Omhoogstaande voering houd het schoon
 • Met een voorvak met waterdichte rits

Retour Beleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog.nl website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog.nl website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns
   Bamfordweg 1
   NL-6235 NS Ulestraten
   The Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het bedrag op uw afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed. 

Omruilen

Om een product om te ruilen kunt u het bovenstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd op uw creditcard of bankrekening en de eventuele nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard.

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accessoires 1 jaar garantie tegen materiële schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijtschade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected]

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa.

Geweigerde Zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog.nl, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Klantenreviews

 • Algemeen oordeel
  Same old, Same old
  Review by Pene, (Geplaatst op 18-01-2015)
  I have been looking for a treat bag for a couple of years and got really excited when I saw one on the Ezydog website. Years ago I made the decision to only buy Ezydog collars and leashes for my 2 Springer Spaniels for at least two reasons: the products last the lifetime of the dog and having two dogs that are in and out of the sea, the D rings just don't rust! So I bought the Snakpak Treat Bag from the website in the anticipation that it would be the same quality as the other Ezydog products I have bought. I am not disappointed, I love it. And it arrived at my door in record time! Ezydog can do no wrong in my eyes

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK