New

Meer afbeeldingen

Command Clicker hond

Op voorraad

Vanaf: € 7,95
Prijs incl. BTW

* Verplichte velden

Snel overzicht

De met één hand te gebruiken trainingsclicker voor honden.

DE MET EEN HAND TE GEBRUIKEN CLICKER VOOR HONDENTRAINING

De EzyDog Command Clicker is een unieke tool om honden te trainen - Een hondenclicker die om je vinger past als een ring.

    

 

EEN CLICKER OM HONDEN TE TRAINEN

Dankzij het unieke handsfree ergonomisch ontwerp is de Command Clicker een effectieve trainingstool voor honden waarmee positief K9-gedrag door middel van herhaling wordt beloond.

 

GESCHIKT VOOR ELKE HANDMAAT

Ideaal voor clickertraining van twee honden tegelijk.

     

Command Clicker Features

HOE GEBRUIK JE EEN HONDENCLICKER

Door de click associeert je hond positief gedrag met een beloning. Deze duidelijke manier van communiceren is, in combinatie met een positieve stimulans, een effectieve manier om je puppy op een veilige en humane manier te trainen.    

Command Clicker Features

KENMERKEN:  

 • Handsfree ontwerp
 • Siliconen gesp voor universele pasvorm 
 • Afstelbare polsriem
 • In 3 kleuren verkrijgbaar

Retour Beleid 

Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De artikelen moeten er als nieuw uitzien en vrij zijn van haar en vuil. De producten dienen aangeschaft te zijn op de Ezydog.nl website. Producten die niet gekocht zijn via de Ezydog.nl website dienen geretourneerd te worden bij het originele verkooppunt. Wij raden aan om de nieuwe producten eerst binnen te testen en de verpakking te bewaren voordat u ermee naar buiten gaat.  

Retourneren 

 • Voordat u een product retour stuurt, zorg er voor dat het product vrij is van vuil en haar en in een verkoopbare staat verkeert. 

 • Stuur de producten in 'als nieuw' staat terug naar het onderstaande adres

  • EzyDog Europe – Returns
   Bamfordweg 1
   NL-6235 NS Ulestraten
   The Netherlands

 • Wij raden aan een verzendmethode te gebruiken met een tracking nummer

 • Sluit een korte uitleg bij uw geretourneerde product, inclusief een kopie van de factuur of factuurnummer

 • U ontvangt een e-mail zodra het bedrag wordt gecrediteert. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het bedrag op uw afschrift staat. Verzendkosten worden niet vergoed. 

Omruilen

Om een product om te ruilen kunt u het bovenstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze. Omruilingen worden behandeld als aparte transacties. Uw geretourneerde product wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd op uw creditcard of bankrekening en de eventuele nieuwe bestelling wordt afgeschreven van uw creditcard.

Garantie 

EzyDog Europe geeft op onze huisdier accessoires 1 jaar garantie tegen materiële schade ten tijde van aanschaf. Als u problemen ervaart met ons product, retourneer deze dan met kassabon bij uw verkooppunt. Bijtschade of misbruikt valt hier niet onder. Als het niet mogelijk is om bij het originele verkooppunt te retourneren, of als u het product heeft aangeschaft via de Ezydog Europe Website, stuur dan een e-mail met een omschrijving van het probleem inclusief foto van het defect naar [email protected]

Verzending 

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Een e-mail wordt verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij verzenden niet buiten Europa.

Geweigerde Zendingen

Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog.nl, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Als een bestelling is geweigerd door de klant, of geannuleerd gedurende de levering, dan is de klant verantwoordelijk voor gemaakte verzendkosten. 

 

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Algemeen oordeel

Door gebruik te maken van onze site ga je akkoord met het gebruik van cookies om de winkelervaring te verbeteren. OK